About me...

 
Hi! I am an elementary English language teacher. I teach English as a Second Language to young (and very young!) learners in comprehensive school in the outskirts of Barcelona. 

I like experimenting with new methodologies, technologies and tools, as a way to improve the language skills of my pupils.

I like doing project working to motivate and engage my pupils into collaborative and cooperative work. 

I and my pupils are very active using web 2.0 tools and producing outcomes with these tools. But, I don’t miss any opportunity to use “old teaching tools”, such as puppets, songs, stories or games.

Sóc mestre i ensenyo anglès a infantil i primària. Treballo en una escola pública al cinturó industrial de Barcelona. 

M'agrada provar i experimentar noves metodologies, tecnologies i recursos per tal de millorar les competències lingüístiques dels meus alumnes. 

M'agrada molt treballar per projectes, doncs crec que és la millor manera de motivar i implicar als nens i nenes en el treball cooperatiu i col·laboratiu. 

Els meus alumnes i jo utilitzem força eines 2.0 per elaborar treballs i ensenyar els nostres resultats. Però... qualsevol oportunitat és bona per seguir "ensenyant" amb titelles, cançons, històries o jocs. 
Aquest és el meu blog. Només per dir el que penso, el que m'agrada i el que faig. Per ensenyar els projectes amb els meus alumnes, els recursos que trobo interessants, les meves reflexions sobre l'ensenyament-aprenentatge de l'anglès... That's all!